Skip to main content
DIENSTEN

Vacaturevideo laten maken

  1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Vacaturevideo laten maken

Een vacaturevideo laten maken heeft veel voordelen. Je bereikt sneller nieuw talent en activeert meer sollicitanten dan bij de inzet van vacatureteksten. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat 75% van de werkzoekenden een video boven een tekst verkiest.

Wat is een vacaturevideo?

Een vacaturevideo (of wervingsvideo) is dé videomarketingtool voor jouw HRM afdeling. Met een video geef je nieuwe kandidaten wat kijkjes ‘achter’ de schermen en dat gaat dus veel verder dan een vacature tekst, het beschrijven van een functie en de bijhorende competenties. Een goede video is ‘authentiek’ en zorgt voor beleving. Een vacaturevideo laat de bedrijfscultuur zien, de passie, de werksfeer, medewerkers en ook de voordelen en extra’s die de functie te bieden heeft. De vraag die we moeten stellen is heel simpel: “Waarom moet die kandidaat bij jouw bedrijf komen werken?”

Wat zijn de voordelen?

Onderzoek wijst uit dat een vacaturevideo 35% meer kandidaten opleveren.  Als kandidaten in een video direct zien wie hun collega’s zijn en voelen hoe het bedrijf en de werksfeer is, reageren er ook veel meer mensen die goed in het team en dus jouw bedrijf passen. Een vacaturevideo levert je dus niet alleen meer, maar ook ‘kwalitatief’ betere kandidaten op.

Vacaturevideo: Studio Dependance

Wat zijn de kosten?

Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een product videopromotiefilm of instructiefilm dan ontkom je er niet aan om meerdere offertes op te vragen. Dit kost tijd en tijd is kostbaar. Je weet wat je wil en je wil het zo snel en goedkoop mogelijk. Dan ben je bij Red Epic Studios aan het juiste adres.

We hanteren een vaste prijs voor vacaturevideo’s en daarmee zijn we een van de goedkoopste professionals van Nederland en België. Bij onze concurrenten varieert de prijs tussen de €800,- en €1500,- per video. Bij Red Epic Studios betaal je slechts €699,- 

Voor €699,- denken we mee over het script, krijg je maximaal vier uur een cameraman tot je beschikking en wordt de video vaak dezelfde dag nog gemonteerd (maximaal 4 uur).  De kilometervergoeding van onze cameraman bedraagt 0,19 cent per kilometer en alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Heb je meer of andere wensen? Denk hierbij aan het inzetten van acteurs, een voice-over of drone shots? Vraag dan hier een offerte aan.

Vraag dan hier een offerte aan.