Skip to main content
DIENSTEN

AFTERMOVIE LATEN MAKEN

  1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Aftermovie laten maken

Een aftermovie laten maken is hét middel om een publiek te prikkelen, de sfeer te doen ervaren en te overtuigen om er de volgende keer (weer) bij te zijn. Een aftermovie wordt dan ook enerzijds ingezet als spin-off om een (nieuw) publiek te laten zien hoe een evenement was en anderzijds om promotie te maken voor een eventuele volgende editie.

Dat is toch alleen voor grote festivals..

Wil je een aftermovie laten maken maar denk je dat het alleen toegankelijk is voor de grote festivals? Dan heb je het (gelukkig) mis. Bij Red Epic Studios is een aftermovie voor iedereen, en dus elk evenement, toegankelijk.  Aftermovie productiepakketten variëren van een draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg. En van een ‘simpel’ montagepakket zonder animaties tot een ‘spectaculair’ montagepakket met professionele animaties, copyright muziek en moderne overgangseffecten.

Aftermovie laten maken kosten

Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een vacaturevideobedrijfsfilm of instructiefilm dan ontkom je er niet aan om meerdere offertes op te vragen. Dit kost tijd en jouw tijd is kostbaar. Je weet wat je wil en je wil het zo snel en goedkoop mogelijk. Dan ben je bij Red Epic Studios aan het juiste adres.

We hanteren een vaste prijs voor aftermovies en daarmee zijn we een van de goedkoopste professionals van Nederland en België. Bij onze concurrenten varieert de prijs tussen de €800,- en €5000,- per video. Bij Red Epic Studios betaal je slechts €699,- 

Voor €699,- denken we mee over het script, krijg je maximaal vier uur een cameraman tot je beschikking en wordt de video vaak dezelfde dag nog gemonteerd (maximaal 4 uur). De kilometervergoeding bedraagt 0,19 cent per kilometer en alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Heb je meer of andere wensen? Denk hierbij aan professionele animaties, copyright muziek, moderne overgangseffecten, een voice-over of drone shots? Vraag dan hier een offerte aan.

Vraag dan hier een offerte aan.