Skip to main content
DIENSTEN

Animatie video laten maken

  1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Animatie video laten maken

Een animatie video laten maken doe je bij Red Epic Studios. We maken iedere week prachtige (uitleg)animaties voor vele Nederlandse en Belgische bedrijven. Waarom animaties zo gewild zijn? Een animatie video is dé ideale manier om een ingewikkelde, informerende of commerciële boodschap simpel uit te leggen.

Wat is een animatie video?

Tot een aantal jaren terug werd het nog vaak ingezet om een ingewikkelde boodschap over te brengen.  Echter wordt het tegenwoordig ook ingezet om een informerende of commerciële boodschap over te brengen. De animaties bieden de oplossing om een complexe boodschap binnen één of enkele minuten helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen jouw doelgroep valt.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien. Dit kan door de beelden te vervormen met bijvoorbeeld een Glitch-effecten of door (stilstaande of bewegende) visuals over echte beelden heen te leggen zoals bijvoorbeeld een telefoon icoontje als iemand wordt gebeld.

Animatie video: Jamin Fissa

Goedkoop video laten maken

Het maken van aan animatie video kost veel tijd en vraagt veel expertise. Zeker wanneer we de animaties nog moeten tekenen. Daarom ligt de prijs voor dit soort video’s net iets hoger dan de prijs van bijvoorbeeld een product video, vacaturevideo of bedrijfsfilm. Daarnaast zijn de bedrijven die goed kunnen animeren schaars.

We hanteren een vaste prijs voor animatie video’s en daarmee zijn we een van de goedkoopste professionals van Nederland en België. Bij onze concurrenten varieert de prijs tussen de €1000,- en €5.000,- per video. Bij Red Epic Studios betaal je slechts €899,- 

Voor €899,- leveren we een volledig geanimeerde video van maximaal 60 seconden.  De genoemde prijs is exclusief 21% BTW.

Heb je meer of andere wensen? Bijvoorbeeld langer dan 60 seconden of wil je een combinatie van echte beelden en animaties? Vraag dan hier een offerte aan.

Vraag dan hier een offerte aan.