Skip to main content
DIENSTEN

BEDRIJFSFILM

  1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken doe je niet iedere dag. Vaak gebeurt zoiets maar één keer en sommige bedrijven laten er zelfs nóóit een maken. Dat laatste is absoluut een gemiste kans!

Laat een bedrijfsfilm maken. Dat is dé manier om je doelgroep jouw unieke verhaal te vertellen! En… het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Wij helpen je van begin tot eind!

Voorbeeld: The Cross box

Maak indruk met een bedrijfsfilm

Door een bedrijfsfilm te laten maken breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waar je goed in bent.

Red Epic Studios maakt voor jou een bedrijfsvideo om blijvend trots op te zijn! Daarbij val je ook veel meer op als merk door je boodschap over te brengen aan je doelgroep.

Wij produceren jouw bedrijfsfilm met het juiste verhaal, de optimale lengte en een uitnodigende call-to-action.

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN: Wat zijn de kosten?

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfsfilm, productvideo of instructiefilm, dan ontkom je er niet aan om meerdere offertes op te vragen. Dit kost tijd, en tijd is kostbaar. Je weet wat je wilt en je wilt het natuurlijk zo goed en zo snel mogelijk, en als het even kan wil je niet te veel betalen. Dan ben je bij Red Epic Studios aan het juiste adres!

We hanteren een vaste prijs voor bedrijfsfilms en daarmee zijn we één van de voordeligste professionals van Nederland en België. Bij onze concurrenten varieert de prijs tussen de €800,- en €10.000,- per video. Bij Red Epic Studios betaal je slechts €699,-

Voor €699,- denken we mee over het script, krijg je maximaal vier uur een cameraman tot je beschikking en wordt de video vaak dezelfde dag nog gemonteerd (maximaal 4 uur). De kilometervergoeding van onze cameraman bedraagt 19 cent per kilometer en alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Heb je meer of andere wensen, zoals het inzetten van acteurs, een voice-over of drone-shots? Wij denken graag mee en niets is te gek!

Vraag dan hier een offerte aan.