BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Een bedrijfsfilm laten maken doe je niet iedere dag. Vaak gebeurd dat maar één keer en sommige bedrijven laten er nooit een maken. Dat laatste is een gemiste kans als je het ons vraagt. Een bedrijfsfilm laten maken is namelijk de manier om je doelgroep jouw unieke verhaal te vertellen. Een bedrijfsfilm kan op meerdere manieren worden ingezet. Daarover lees je hieronder meer.

WAT IS EEN GOEDE BEDRIJFSFILM?

Zoals hierboven beschreven kun je een bedrijfsfilm op twee manieren inzetten:

  1. Een (interne) bedrijfsfilm gericht aan je werknemers;
  2. Een bedrijfsfilm gericht aan de buitenwereld.

De eerste manier is eigenlijk voor de grote bedrijven met een paar honderd medewerkers. Als voorbeeld zouden we een schoenenketen als van Haren kunnen gebruiken. Zij hebben een groot distributiecentrum, groot hoofdkantoor en veel fysieke winkels. In de praktijk is het namelijk zo dat een verkoopmedewerker in de winkel niets meekrijgt van wat er op het distributiecentrum of hoofdkantoor gebeurd.

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van alle werknemers zou je dan een bedrijfsfilm kunnen tonen om alle werknemers efficiënt te informeren over de laatste ontwikkelingen van het bedrijf.

De tweede manier is er voor alle bedrijven, groot of klein. Naast dat het ontzettend leuk is om een eigen bedrijfsfilm te hebben kun je de buitenwereld in enkele seconden/minuten laten zien waar jij trots op bent. Het zorgt voor een goede eerste indruk of vertelt juist het verhaal achter het product/de dienst.

Promotiefilm tilburg

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN KOSTEN

Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een product video, promotiefilm of instructiefilm dan ontkom je er niet aan om meerdere offertes op te vragen. Dit kost tijd en tijd is kostbaar. Je weet wat je wil en je wil het zo snel en goedkoop mogelijk. Dan ben je bij Red Epic Studios aan het juiste adres.

We hanteren een vaste prijs voor bedrijfsfilms en daarmee zijn we een van de goedkoopste professionals van Nederland en België. Bij onze concurrenten varieert de prijs tussen de €800,- en €10.000,- per video. Bij Red Epic Studios betaal je slechts €699,- 

Voor €699,- denken we mee over het script, krijg je maximaal vier uur een cameraman tot je beschikking en wordt de video vaak dezelfde dag nog gemonteerd (maximaal 4 uur).  De kilometervergoeding van onze cameraman bedraagt 0,19 cent per kilometer en alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Heb je meer of andere wensen? Denk hierbij aan het inzetten van acteurs, een voice-over of drone shots? Vraag dan hier een offerte aan.

Vraag dan hier een offerte aan.