Skip to main content
DIENSTEN

Video editor inhuren

  1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Video editor inhuren

Video editor inhuren? Dan ben je bij Red Epic Studios aan het juiste adres. Ligt er bij jou beeldmateriaal op de plank, alleen heb jijzelf niet de tijd/kennis/programma’s om het tot een mooie video te maken? We zijn er voor jou.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze video editor kan een videomontage maken van zowel beelden van je telefoon als beelden van een professionele camera. Voordat we van start gaan bespreken we natuurlijk eerst het doel van de video. Het is voor ons belangrijk om te weten wat je met de video wil bereiken en op welk platform je die video gaat delen. Vervolgens maken we van de beelden een eerste versie die wij zeer snel zullen afleveren (soms zelfs binnen één dag). Daarnaast kun je ook nog kiezen uit een animatiepakket waarbij wij gebruik maken van  opvallende overgangseffecten, copyright muziek, een logo- en eindschermanimatie, titelbalkjes en professionele color-grading.

Video editor inhuren kosten

Een video editor inhuren via Red Epic Studios is in vergelijking met andere partijen zeer betaalbaar. Dat komt omdat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Ook wij kunnen veel meer vragen voor onze diensten maar zien daar het nut niet van in. We groeien graag mee met onze klanten en bouwen liever aan een langdurige samenwerking dan eentje van korte duur. Onze video editor bewerkt jouw beelden dan ook niet voor de money maar voor zijn passie. Dat is dan ook waar wij ons in onderscheiden. Een goede video hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Wij zeggen niet dat we vele malen beter zijn dan onze concurrenten maar wel goedkoper. We vragen een vergoeding van €57,50 excl. BTW per uur bij een minimale afname van 4 uur.

Heb je nog geen beelden? Klik dan hier: cameraman inhuren

Heb je meer of andere wensen? Vraag dan een offerte aan.

Vraag dan hier een offerte aan.