Skip to main content
DIENSTEN

Instructiefilm laten maken

  1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Instructiefilm laten maken

INSTRUCTIEFILM LATEN MAKEN

Een instructiefilm maken is één van de meest effectieve manieren om iets duidelijk te maken. Het wordt veel ingezet in vliegtuigen, bussen of musea. De instructie video’s hebben altijd een informerende functie.

Instructiefilm maken

Instructievideo: Twizzl instructie door Marnickur van EenGameStad.

WAT IS EEN INSTRUCTIEFILM?

Uitlegvideo, explainer video of gewoon instructiefilm. Er zijn veel verschillende begrippen voor dit product maar uiteraard is de kern ten alle tijden hetzelfde: je wil je kijkers graag wat uitleggen. Uit onderzoek is gebleken dat je dat het beste kunt doen door middel van een (korte) video. Dus zeg maar DAG tegen die gebruikershandleiding!

Een instructievideo trekt de aandacht en zorgt ervoor dat de kijker de informatie veel sneller op slaat. Het kan dan ook gebruikt worden voor een intern gebruik (dus bijvoorbeeld een video voor de medewerkers van een bedrijf) maar het kan ook ingezet worden door een bekende YouTuber die uitlegt hoe je een bepaalde taart moet bakken en dit richt aan haar abonnees.

PRIJZEN

Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een bedrijfsfilm, instructiefilm of product video dan ontkom je er niet aan om meerdere offertes op te vragen. Dit kost tijd en tijd is kostbaar. Je weet wat je wil en je wil het zo snel en goedkoop mogelijk. Dan ben je bij Red Epic Studios aan het juiste adres.

We hanteren een vaste prijs voor promotiefilms en daarmee zijn we een van de goedkoopste professionals van Nederland en België. Bij onze concurrenten varieert de prijs tussen de €800,- en €5000,- per video. Bij Red Epic Studios betaal je slechts €699,- 

Voor €699,- denken we mee over het script, krijg je maximaal vier uur een cameraman tot je beschikking en wordt de video vaak dezelfde dag nog gemonteerd (maximaal 4 uur). Het eventuele gebruik van onze studio is gratis, de kilometervergoeding bedraagt 0,19 cent per kilometer en alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Heb je meer of andere wensen? Denk hierbij aan het inzetten van acteurs, een voice-over of drone shots? Vraag dan hier een offerte aan.

Vraag dan hier een offerte aan.