Skip to main content
DIENSTEN

Promotiefilm laten maken

  1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten maken?

Een promotiefilm laten maken is een slimme keuze wanneer je jouw product, dienst of service in de spotlight wil zetten. Promotiefilms zijn dan ook uitermate geschikt om te tonen in een reclameblok op televisie, op Social Media of als pre-roll op YouTube.

WAT IS EEN PROMOTIEFILM?

Vaak worden de termen promotiefilm en bedrijfsfilm door elkaar gehaald. Beide termen lijken dan ook veel op elkaar maar er zijn wel degelijk verschillen. Het grootste verschil is dat een promotiefilm niet een bedrijf of merk promoot maar enkel een specifiek product of specifieke dienst. Bij een promotiefilm zoomen we in en laten we alle sterkte punten van het product of de dienst zien.

De belangrijkste vraag die we zullen stellen is: “Wat maakt dit product/deze dienst nu zo uniek?”. De promotiefilm maken we zo, dat hij perfect aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep.

promotiefilm laten maken

Promotiefilm: Jamin Paasei Hunt XXL

Voorbeelden van onze promotiefilms

Epic Escape Waalwijk | Illusion

Skoften Sloopservice – Recaps

PROMOTIEFILM LATEN MAKEN KOSTEN

Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een bedrijfsfilm, instructiefilm of product video dan ontkom je er niet aan om meerdere offertes op te vragen. Dit kost tijd en tijd is kostbaar. Je weet wat je wil en je wil het zo snel en goedkoop mogelijk. Dan ben je bij Red Epic Studios aan het juiste adres.

We hanteren een vaste prijs voor promotiefilms en daarmee zijn we een van de goedkoopste professionals van Nederland en België. Bij onze concurrenten varieert de prijs tussen de €800,- en €5000,- per video. Bij Red Epic Studios betaal je slechts €699,- 

Voor €699,- denken we mee over het script, krijg je maximaal vier uur een cameraman tot je beschikking en wordt de video vaak dezelfde dag nog gemonteerd (maximaal 4 uur). Het eventuele gebruik van onze studio is gratis, de kilometervergoeding bedraagt 0,19 cent per kilometer en alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Heb je meer of andere wensen? Denk hierbij aan het inzetten van acteurs, een voice-over of drone shots? Vraag dan hier een offerte aan.

Offerte aanvragen