Diensten

Logo & Huisstijl

Wij zijn de goedkoopste in Nederland met ons all-in pakket. Logo + Complete Huisstijl + Website voor slechts €999,-

Lees meer..

Social Media

Dat social media belangrijk is weten we allemaal. Echter komen we er door tijdgebrek niet (altijd) aan toe, hebben we er simpelweg geen verstand van of is het nog niet op het gewenste niveau. Geef het uit handen, wij regelen het voor je!

Lees meer..

Livestream

Evenementen gaan niet door, artiesten zitten thuis en kantoorpanden staan leeg. Op dit moment de harde realiteit.. maar er is een oplossing: Livestream zijn hot!

Lees meer..

EEN HUISSTIJL;

WAT IS HET PRECIES EN WAAROM IS DIT VOOR JOUW (TOEKOMSTIGE) BEDRIJF NU ZO BELANGRIJK?

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling. Een goede huisstijl geeft dus richting aan jouw bedrijf waarmee wij bedoelen dat je laat zien aan je (potentiele) klanten wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Dus de eerste twee vragen die wij zullen stellen zijn altijd: “Wat doet jouw bedrijf?” en “Wat wil je uitstralen naar de buitenwereld?”.

Lees meer…

Social

Wij gaan je niet uitleggen dat Social Media vandaag de dag belangrijk is want dat weet jij natuurlijk al lang. Dit betekent niet dat offline zichtbaarheid niet meer belangrijk is maar juist de combinatie van offline en online kan jou onderscheiden van je concurrenten. Veel ondernemers hebben het offline gedeelte wel op orde maar door de drukte op de werkvloer schiet het bijhouden van Social Media er weleens bij in. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Besteed het daarom uit en wij zorgen dat je het nog drukker krijgt op de werkvloer door het inzetten van een passende Social Media strategie!

Lees meer…

Livestream

Het bestond natuurlijk al langer.. maar door de uitbraak van het COVID-19 virus en de maatregelen die genomen zijn om de verspreiding daarvan tegen te gaan, is de vraag naar livestreams enorm toegenomen. Op dit moment vervangen livestreams bijeenkomsten en festivals en maken bijvoorbeeld artiesten er graag gebruik van om zo toch “in de picture” te blijven.

Lees meer…

 

Livestream

LIVESTREAMS ZIJN HOT: BIJEENKOMSTEN, PRESENTATIES, EVENTS EN OPTREDENS.

 

LOGO +
COMPLETE HUISSTIJL +
WEBSITE

VOOR SLECHTS €999,-

 

SOCIAL MEDIA
ONDERSTEUNING

JUIST NU. BLIJF IN THE PICTURE AL VOOR €150,- PER MAAND.

1
1