https://www.youtube.com/watch?v=T9JYESnc0dI

We are

Rebellious
Creative
Passion

Showreel

We Are Red Epic Studios

Red Epic Studios is een creatief productiebedrijf gespecialiseerd in online media. Met verschillende middelen zoals video-productie, fotografie & design ondersteunen wij uw merk of bedrijf, met het maken van opvallende en creatieve content.

Red Epic Studios

Samen lijnen vervagen dat is waar Red Epic Studios voor staat. Hiermee bedoelen wij dat we verder moeten kijken dan onze neus lang is wat betreft creativiteit. Wanneer je de grens op zoekt zul je zien dat je veel verder komt en concepten bedenkt die iedereen een wow effect geven. Dit doen wij niet alleen, maar samen met jou.

Red Epic Studios is voor mensen die samen met ons grenzen willen verleggen met passie en lef. De stijl van Red Epic Studios is daarom rebels en stoer met wat harde kleuren.

De naam voor ons bedrijf sluit perfect aan op onze kernwaarden: rebels, creatief en passie. ‘Red’ staat voor kracht, ‘epic’ staat voor content creëren die niemand snel vergeet en ‘studios’ voor ons kantoor waar de passie volle ideeën klaarliggen.

Ben jij klaar om samen met Red Epic Studios jouw lijnen te vervagen?

“Rules are for people who don’t know what to do”

Ruben Munoz Gonzalez

Samen met jou maak ik de tofste content voor jouw bedrijf.

Een aantal jaar geleden had ik een succesvol Youtube kanaal: House of Comedy. Vanuit hier is mijn avontuur begonnen en ben ik zo het bedrijfsleven ingerold. Samen met mijn team maak ik posters, concepten, filmpjes en gaan wij samen met jou op pad om jouw ideeën tot werkelijkheid te brengen.