Livestream

Livestream

Het bestond natuurlijk al langer.. maar door de uitbraak van het COVID-19 virus en de maatregelen die genomen zijn om de verspreiding daarvan tegen te gaan, is de vraag naar livestreams enorm toegenomen. Op dit moment vervangen livestreams bijeenkomsten en festivals en maken bijvoorbeeld artiesten er graag gebruik van om zo toch “in de picture” te blijven. 

Live streaming is dus een techniek om je collega’s of doelgroep te bereiken zonder dat deze fysiek aanwezig zijn. Je zou het kunnen zien als een live-tv uitzending: geluid en video wordt opgenomen en direct live weer uitgezonden alleen dan niet op de tv maar op bijvoorbeeld Facebook of YouTube. Ook uitzenden in een afgeschermde omgeving is mogelijk, zodat de organisator zelf kan bepalen wie mee mag kijken en wie niet.

Live streaming bieden wij aan voor: 

  • Artiesten & DJ’s
  • De zakelijke markt
  • Horeca & events

Daarbij zijn de mogelijkheden bij Red Epic Studios eindeloos. Van enkel de apparatuur huren tot het volledig organiseren en produceren van een livestream festival (wat wil zeggen: het regelen van een locatie, camera’s, decor, licht, geluid tot zelfs het boeken van artiesten). 

Een livestream betreft altijd maatwerk. Daarom hebben wij, in tegenstelling tot onze andere diensten, hier geen vaste pakketten voor. Vraag dus vrijblijvend een offerte aan. 

Vraag een offerte aan: