Logo en huisstijl

Een huisstijl;

wat is het precies en waarom is dit voor jouw (toekomstige) bedrijf nu zo belangrijk?

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling. Een goede huisstijl geeft dus richting aan jouw bedrijf waarmee wij bedoelen dat je laat zien aan je (potentiele) klanten wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Dus de eerste twee vragen die wij zullen stellen zijn altijd: “Wat doet jouw bedrijf?” en “Wat wil je uitstralen naar de buitenwereld?”.

Indien jouw antwoord op deze vragen bijvoorbeeld is dat je goedkope producten verkoopt die met enige regelmaat in de aanbieding zijn dan adviseren wij jouw bedrijf een rood met geel logo. Waarom vraag je jezelf af? Rood is de kleur die aanzet tot actie en geel straalt betaalbaarheid uit. Misschien had u er nog nooit bij stil gestaan maar waarom denkt u dat het logo van de Kruitvat en de MAC Donalds de kleuren rood en geel bevatten? Precies ja, zij bieden beide goedkope producten aan en hebben constant tientallen producten in de aanbieding. In het geval van de MAC Donalds gaat het zelfs nog iets verder, de kleur geel creëert namelijk een honger gevoel. Ja, daar is allemaal over nagedacht! Dit betekent uiteraard niet dat je het eens moet zijn met deze psychologische benadering van de kleuren en het zal ook niet altijd van toepassing zijn. Als blauw jouw lievelingskleur is, gaan we dat gewoon regelen!

Naast de juiste kleurkeuze zijn natuurlijk ook het design en lettertype belangrijk. Dit totale plaatje moet het perfecte logo vormen voor jouw bedrijf. Echter houdt het bij het logo nog niet op.

Belangrijk is om uw logo door te voeren in een complete huisstijl. Dit om de volgende vijf redenen:

  1. Een duidelijke huisstijl geeft richting aan jouw bedrijf;
  2. Een duidelijke huisstijl maakt jouw bedrijf herkenbaar;
  3. Met een herkenbare huisstijl die overal terugkomt bouw je vertrouwen op;
  4. Een herkenbare huisstijl creëert verwachtingen;
  5. Uitingen van uw bedrijf versterken elkaar!

Huisstijl pakket

Ontwerp logo
Onbeperkt aanpassen en perfectioneren
Ontwerp huisstijl, bestaande uit:
Visitekaartjes (voor- en achterkant)
Briefpapier
Enveloppe
E-mailhandtekening

Informative wordpress website (maximaal 4 pagina’s bijv.)
Home
Over ons
Diensten/producten
Contact

Persoonlijk, creatief & full support

Van: €1599
Actie: €999,-

Neem contact op

Projecten waar wij trots op zijn