Op zoek naar promotie voor uw evenement?

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor de promotie van uw evenement? Dan zit u goed bij Red Epic Studios. Wij kunnen diverse promotiemiddelen realiseren.

Promotie is een essentieel onderdeel

Bij de organisatie van een evenement komt een hoop kijken. De promotie van het evenement is een essentieel onderdeel van de organisatie. Er zijn diverse manieren om te promoten. Wilt u een middel inzetten dat impact heeft en een groot bereik? Dan zijn online video’s een goede optie. Met de komst van internet worden professionele video’s steeds populairder. Wanneer het evenement is afgelopen, zorgt een goede aftermovie voor de ultieme herbeleving van uw evenement. Daarnaast is het ook gelijk een goede promotie van de volgende editie van het evenement. Er is van alles mogelijk. Red Epic Studios denkt met u mee en stelt uw wensen en voorkeuren voorop.

Mogelijkheden

Bekijk de mogelijkheden voor het promoten van uw evenement.

Design

Wij bieden verschillende promotie uitingen zowel voor online en offline reclame. 

Infographics

Promoot u evenement nog meer met een infographic video.

aftermovie

Laat u gasten nogmaals uw evenement herbeleven. 

fotografie

Laat uw evement vastleggen met camera!

Over Red Epic Studios

Red Epic Studios adviseert u graag als het over de promotie van een evenement gaat. Red Epic Studios is opgericht door Ruben Munoz Gonzalez. Als jong en ambitieus bedrijf zijn wij gespecialiseerd in filmproductie, bedrijfsfilms, aftermovies, animaties, promotie video’s en reclame. Met onze diensten en werkwijze willen we ons onderscheiden van de andere productiebedrijven in Tilburg. Uw wensen en voorkeuren staan voorop bij alles wat we produceren. Het hele proces verloopt in samenspraak met u, zodat het eindresultaat precies wordt zoals u verwacht.


Volg ons op Instagram: @Redepicstudios

Wat kunnen we voor u beteken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van promotie voor uw evenement?
Neem dan contact met ons op via de telefoon en de mail. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.